13 Sep 2011

tak dapat keluar ... :/

Assalamualaikum n Gud Nite guys ...
hari ni miss moody sangat .. sbb mak ayah x bagi miss kluar dengan kawan2 miss ,, miss nk pegi Times Square ,, nak main roller coaster dgn kawan2 miss .. tapi ayah miss x kasi ,, slalu da mcm tu ,, asyik2 klau nak kluar dgn kawan mesti x bleh .. haritu miss minx nak pegi wangsawalk mall pon x bleh .. haritu kan hari raya miss minx maaf kat ayah miss ,, pastu ayah kate blaja rajin2 ,, jangan ingat nak enjoy je .. :) 


mule2 waktu ayah miss x kasi kluar ,,miss nangis giler x dapat kluar ,, tapi lame2 dah oke ,, miss rase ayah nak miss berjaya pade dewasa kelak .. :D ayah x nak miss enjoy je .. ayah nak miss blaja rajin2 ... :)Sayang Ayah .. <3  oke la .. nak buat homework nie .. :) bye .. Gud Nite ,, Sweet Dreams ,, Assalamualaikum n i luv u "si kening tebal" ... <3

2 comments:

  1. betul pesan Cik Talib tu kak Di. kak Di blajar rajin2 tau! :) kak fatin pun dulu2 masa form 1,Cik Idah tak kasi keluar dngn kawan2. bila dah form 5 baru start boleh kuar ngan Kak Yah. :D itu pon sebab pegi book fair. :) sebelum tu kak fatin memang tak penah kuar, just keluar ngan kawan2 gi open house time raya je boleh. heee~ :D

    ReplyDelete